HomeHome EmailEmail
Profil Konsulentservice Kurser Partnere Cases Job Profil map
 
Styrk kundecentrering, reducer time2market, forøg ROI og berig din virksomheds IT-aktiver

OnBRM er dansk CRM til håndtering af dit kundenetværk, og det gælder både om netværket er virksomheder eller private.

OnBRM er velegnet for sælgere, konsulenter, håndværkere og servicemedarbejdere i både små og store virksomheder.

OnBRM er webbaseret, og du kan benytte en gratis app på din smartphone.

Drift og sikkerhed er Presys A/S' ansvar.

OnBRM er som social CRM integreret med mange apps som Gmail/Google Apps , MS Exchange, e-conomic, KOB-OPEN (experian), LinkedIn, Skype, CPR-registret og Google.

Med OnBRM får du alle de funktioner for næste ingen penge, som ellers kun multinationale virksomheder har til rådighed i deres marketing, salg og service. Du kan se mere om de forretningsområder, som OnBRM håndterer på OnBRM's website.

OnBRM kan lejes som et abonnement, der løber 3 måneder ad gangen.

Presys yder konsulentassistance, hvis din virksomhed ønsker at integrere OnBRM med jeres website eller kernesystemer som e-conomic og Microsft Dynamics. Du kan læse mere om dette under konsulentservice.

Det kan gøres billigt og hurtigt.

Versioner

Du kan vælge mellem versioner, der er tilrettet din virksomheds størrelse, om I arbejder som et team eller din arbejdsfunktion. F.eks. er Small business skræddersyet til iværksættere og mindre virksomheder medens Enterprise Premier, som der står mest om her, er egnet for større og store virksomheder og deres afdelinger.

Ved at gå over i OnBRM's Produkter kan du se mere om de forskellige versioner.

Forretningsområder

OnBRM består af en række forretningsmoduler, som giver dig en hurtig og let tilgang til markedet og kunderne. Du får derfor en fordel i forhold til dine konkurrenter. Modulerne bygger på best practices indenfor CRM. Forretningsområderne er:

 • Marketing
 • Salg
 • Service
 • Produkthåndtering
 • HR
 • Skrædersyet version.

Du kan på OnBRM's website, læse om priser på de forskellige versioner, hvad de kan og hvilken version, der giver dig mest.

Du kan også der bestille en gratis prøveversion i 14 dage. Prøveversionen er Enterprise.

Skræddersyet version

Presys A/S var tidligere udelukkende en konsulentvirksomhed, som du kan se af dette website.

Presys var mest med i større og store projekter, men i de seneste år har vi haft mange små og billige projekter i forbindelse med tilretning og integration af OnBRM.

Med mere end 20 års konsulenterfaring har Presys A/S stor erfaring med projektstyring, Enterprise Arkitektur (EA) og systemudvikling, og vi har certificerede eksperter indenfor mange platforme. Vi anvender OIO's Arkitekturguide.

Enterprise Premier, som er den største version af OnBRM, blev oprindeligt udviklet i samarbejde med forskellige kunder blandt andet Jyske Bank, som et CRM-system til bilforhandlere med integration til Jyske Banks finasieringssystemer og CPR-registereret.

Målet var dengang som nu, at Enterprise Premier skal være et Internetbaseret CRM-system, der effektiviserer og smidiggør håndteringen af virksomhedens interne og eksterne arbejdsgange ved at sætte kunden og partnere i fokus.

Men udover hovedmålet er der disse delmål:

 • Øge værdien af jeres virksomheds nuværende IT-aktiver
 • Styrke medarbejdernes fokusering på kunder og partnere
 • Smidiggøre og effektivisere samarbejdet mellem jeres eksterne og interne arbejdsgange, selvom de er baseret på forskellige platforme og teknologier
 • Håndtere en arbejdsgangs og et salgs totale livscyklus på lokalt niveau i en global verden
 • Give hurtige, sikre og tilpassede svar på ændrede arbejdsgange og forretningsbetingelser
 • yde 24/7 kommunikation med jeres kunde- og partnernetværk hele ugen
 • Understøtte trinvis udrulning med korte intervaller
 • Tilbyde skalerbarhed
 • yde en effektiv sikkerhed.

IT-investeringer

Mange virksomheder såvel private som offentlige har investeret kraftigt indenfor disse tre hovedområder:

 • Forbedring af arbejdsgange overfor kunde- og partnernetværket
 • Medarbejderhåndtering og uddannelse
 • Drift, vedligeholdelse og implementering af IT.

Selvom IT-investeringer traditionelt er blevet budgetteret som engangsomkostninger, så viser det sig ofte, at udgifterne til vedligeholdelsesopgaver som udvidelse, integration og driftsændringer, kan blive betydelige. Over tid kan disse udgifter endog blive så betydelige, at de bliver større end udgifterne til nye applikationer. Hvis I derfor ikke har økonomi til at foretage de nye investeringer, vil jeres konkurrenceevne og produktivitet falde. For at undgå dette er OnBRM baseret på SOA (Service Oriented Architecture). Det giver jeres virksomhed mulighed for at:

 • bibeholde og berige de eksisterende IT-systemer. IT-systemerne kan f.eks. være MS Dynamics, e-conomic elller MS Exchange
 • Integrere og kombinere de eksisterende interne systemer, så de understøtter virksomhedens nuværende og fremtidige arbejdsgange til styrkelsen af kundeloyalitet
 • Integrere og kombinere de eksisterende interne systemer med eksterne systemer så værdien af kunde- og partnersamarbejde øges
 • Undgå større udgifter til undervisning, da brugerne benytter de nuværende og kendte systemer.

OnBRM kan udrulles trinvis med korte intervaller, og rækkefølgen af disse trin afgøres af jeres virksomheds behov. Da jeres medarbejdere og andre brugere stadig benytter de gamle og kendte systemer, vil forandringstrægheden blive formindsket.

Udover at OnBRM er designet til at nedbringe investeringsudgifterne, giver OnBRM ROI (Return on Investment) indenfor en kort tidsramme.

Enterprise Premier

Enterprise Premier leveres som et færdigt, men alligevel åbent standardsystem. OnBRM Premier kan derfor hurtigt, enkelt og sikkert tilpasses til jeres virksomhed og dens forretningsgange og kultur.

OnBRM Premier kan billigt og simpelt tilpasses jeres virksomheds økonomi- og regnskabssystemer f.eks. MS Dynamics og KOB. OnBRM er som standardsystem intergreret med e-conomic, KOB (Experian) og CPR-registret. Du kan derfor ved at prøve Enterprise få en ide om, hvad I vil opnå med Enterprise Premier udover en hurtig time2market og ROI.

Alle forretningsmodulerne giver medarbejdere, kunder, partnere, forhandlere, leverandører og andre interessenter mulighed for en rollebaseret tilgang til funktioner, markedsdata og analyser. Det giver medarbejdere i de forskellige afdelingerne f.eks. marketing, salg og kundeservice en hurtig og sikker adgang til alle relevante informationer.

Brugergrænseflader

Hvert modul har flere forskellige brugergrænseflader. De kører på browsere, mobiltelefon og PDA. On BRM er derfor velegnet til både stationære og mobile arbejdssituationer.

Konsulentaftaler for Enterprise Premier kan baseres på den offentlige K01 - Standardkontrakten for kortvarigte it-projekter.


Nyheder